Uitnodiging: Praat mee over Mensgericht Veranderen

Ben jij een mensgerichte veranderaar? Ik maak een podcast over mensgericht veranderen genaamd de Cocreatie Conversatie en jij bent uitgenodigd om mee te praten.

Welkom veranderaar, coach, facilitator,

Ik wil graag methodiek-overstijgend leren met vakgenoten met dezelfde mensgerichte drijfveer. Ik geloof in de kruisbestuiving van elkaars methodieken. En dat het nuttig is om op zoek te gaan naar de onderliggende kern die ons allen verbindt. Mensgerichte methodieken zijn bijvoorbeeld:

 1. Appreciative Inquiry
 2. Art of Hosting
 3. Theory U
 4. Liberating Structures
 5. Sociocracy 3.0
 6. Design Thinking
 7. Dialogic Organization Development
 8. Heart of Agile
 9. Teal Organisaties
 10. …en meer?

Wil jij met mij samen leren en op zoek naar de rode draad van veranderen? Heb je ervaring met één of meer methodieken en wil je daar over vertellen? Of wil je juist een dillema of casus inbrengen? Dan zoek ik jou!

Over de podcast:

In mijn podcast ga ik in gesprek met vakgenoten over de volgende onderwerpen:

 • Persoonlijke lessen en momenten van inzicht die een sleutel tot verandering vormen.
 • De essentiele vaardigheden en principes van een veranderaar.
 • De uitdagingen van het werk (en hoe hiermee om te gaan).
 • Veel voorkomende beginnersfouten en misvattingen.
 • De vragen en oplossingen van de opdrachtgevers.
 • Aansluiten, inspireren en overtuigen van potentiële klanten.

Luister de podcast op jouw favoriete platform.

Over mij

Ik, Mark Marijnissen, ben een coach, facilitator en veranderaar. Ik heb jarenlang ervaring met coaching voor persoonlijke groei. Met behulp van Geweldloze Communicatie en mindfulness zorg ik voor meer zelfcompassie en betere relaties. Die magie wil ik ook in organisaties zien!

Tegelijkertijd werk ik in de software industrie. Als ik verandering begeleid vanuit de Agile of Lean (Startup), gaat het ondanks de mensgerichte intentie toch vaak over de inhoudelijke werkprocessen.

Daarom ben ik op zoek naar meer mensgerichte manieren van veranderen. Zodoende ben ik gaan leren over Art of Hosting, Sociocracy 3.0, Teal Organisaties, Theory U, Liberating Structures, Appreciative Inquiry, Dialogic OD en meer. Ik doe dat graag samen met vakgenoten!